Júliusi Pötye Eszter szemével

Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 

A júliusi ikres vacsi helyszínéül a Silanus éttermet választottuk.
A koncepció az volt, hogy kiülős helyre menünk, kihasználva a nyarat. Jobb időpontot nem is választhattunk volna, csodás időt fogtunk ki.


Az étterem a Belváros szívében,a Petőfi Sándor utcában található. Külön szinten van ott PUB és étterem is. Mi a kiülős teraszt választottuk, de ez nem gátolt meg bennünket abban, hogy együnk is egy kicsit.
Én egy thai csirkés sült tésztát választottam, de kipróbáltuk a tatár beefsteak-et, a grillezett mozzarellát, vasalt csirkemellet, sőt még az óriás hamburgert is. Ez utóbbi rászolgált a nevére, tényleg hatalmas volt, viszont jól nézett ki
Fogyott az alkoholmentes koktél és a sör is szépen. Bár a sörivók nem voltak elragadtatva túlzottan, mert az általuk kedvelt cseh sörökből egy fajta sem volt behűtve, de végül megbékéltek a Heineken-el.
Mindezek után voltak, akik még a desszertre is vállalkoztak, úgy láttam, a csoki mousse és a tortilla 4 különböző szósszal nem okozott csalódást,még ha maga a chips nem is volt házi készítésű.
Összességében én elégedett voltam a hellyel, apróbb hiányosságoktól eltekintve szerintem nagyon figyelmes kiszolgálásban volt részünk, még a külön fizetés sem okozott gondot.
A társaság pedig megint szuper volt, egy nagyon kellemes beszélgetős estét töltöttünk együtt.