Célok

Computer mouse

A honlap üzemeltetését, karbantartását, és folyamatos szerkesztését megalakulása óta az Egyesület végzi, azon dolgozunk, hogy az ikres családok minél több információhoz tudjanak hozzájutni a weblapon keresztül. Igyekszünk feltölteni minden az ikresekre vonatkozó jogszabályt, lehetőséget, támogatást, ami ikresként megillet minket.

 

 

Happy homework

Ikreket nevelő családoknak szeretnénk helyet biztosítani a fórumban, hogy cseveghessenek, tájékozódhassanak hasonló örömökkel és hasonló problémákkal küzdő más családokkal.

 

 

Team

Találkozókat szeretnénk szervezni, hogy ne csak a virtuális világban érezzük jól magunkat egymással, hanem a való életben is. A találkozókat tematizáljuk a gyerekeknek korosztályokra bontva, hogy picik, kicsik és nagyok is tartalmasan tölthessék el a közös időt. (Animátorokkal, foglalkozásokkal, közösségépítéssel)

 

 

 

Family photo

 

Szeretnénk támogatni olyan rászoruló ikres családokat (eszközökkel, ruhákkal, anyagi támogatással), ahol a probléma túlmutat a család lehetőségein. Szervezetten, célzottan, összefogva nyújtunk majd segítséget terveink szerint.

 

 

 

Lecture

 

Mint egyesület szeretnénk az ikresek érdekeit képviselni, sajtótájékoztatókat tartani a ránk vonatkozó témákban.

 

 

 

 

Percent symbol

 

Egyesületként szeretnénk ikres kedvezményeket szerezni tagjainknak a kereskedelemben.

 

 

 

I found you!

 

Szeretnénk ikres szempontból tesztelni, összegyűjteni és publikálni a játszótereket, babakocsikat, szállodákat, játszóházakat, autókat, járókákat és mindent ami az ikrek neveléséhez szükséges.