Indul a szavazás!

Exclamation markBeérkeztek a képek, indulhat a szavazás.
Hogyan? Így:

- Az albumok között keresd A Játék c. albumot. Benne megtalálod a versenyben résztvevő képeket.
- Amelyikről azt gondolod, hogy a legjobb leghumorosabb kép, azt úgy nyisd meg, hogy a kis bélyeggép alatti színtelen csillagokra klikkelsz.
- Ha megnyitottad nagyra, akkor a kép alatt megjelennek a csillagok amiket már aktívvá tehetsz ha ráklikkelsz. Ha mind az öt csillagot kijelölöd, az 5 pontot ér.
- Egy képre csak egyszer enged szavazni a rendszer.

Nem olyan bonyolult ám, csak így első hallásra tűnik annak! Jó szórakozást! :)


 

 

Utolsó nap!

 

Elérkezett a képek beküldésének utolsó napja!

Ha szeretnél részt venni a játékban, ma éjfélig még elküldheted a képet az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailcímre.
Éjfélkor feltöltöm a beérkezett képeket a JÁTÉK nevű albumba, és indulhat a szavazás :)
A fényképek alatt színtelen csillagok jelennek majd meg, ott tudod értékelni a képet a megfelelő csillagra klikkelve.  Egy képet csak egyszer értékelhetsz. Amelyik kép a legtöbb pontot kapja, az nyer :)  

Sok sikert!

 

Játék

Family album. Floral tree                             Játék!

Miután a facebook oldalunk elérte, sőt meg is haladta a 300 tagot, ígéretemnek megfelelően jöjjön egy kis játék.
Nem kell mást tenned, mint elküldeni az ikergyerekeidről, vagy ha ikertesók vagytok magatokról egy humoros képet az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  mailcímre 2011.10.09.-ig a megadott feltételekkel, és már részt is vehetsz a mókában.

A játék menete egyszerű, szavazni kell a legjobban tetsző fotóra a www.ikresek.hu oldal fotóalbumai közül a Játék nevű albumba feltöltött képekre, és aki a legtöbb szavazatot kapja, az nyer. A nyeremény: 1 órás professzionális fotózás a családodról a Marabelle Fotó jóvoltából!

Figyeld a facebook oldalunkat, és az ikresek.hu főoldalt, mert a részleteket folyamatosan kommenteljük! :)

Bővebben...

 

Júliusi Pötye Eszter szemével

A júliusi ikres vacsi helyszínéül a Silanus éttermet választottuk.
A koncepció az volt, hogy kiülős helyre menünk, kihasználva a nyarat. Jobb időpontot nem is választhattunk volna, csodás időt fogtunk ki.

Bővebben...

 

Fotóalbum

Digital photoÖrömmel értesítünk mindenkit, hogy beindult legújabb szolgáltatásunk az oldalon ami nem más, mint a fotóalbum! Gondolom sokaknak hiányzott, hogy megmutathassa a többieknek a világ legszebb, legokosabb, legügyesebb gyerekeit.

A működéséről a következőt kell tudni:
A felső menüsorban találod. :) Albumot létrehozni csak adminisztrátorok tudnak, így első körben aki szeretne saját albumot, kérem nekem (Orsiborsi) írjon privát üzenetet, és megnyitom neki. Képet feltölteni, szerkeszteni mindenki csak a saját albumát tudja, nézegetni azonban mindenkiét. Az albumok ABC sorrendben lesznek, dolgozunk, hogy legyen keresője is.

 

Játék, helyzetjelentés

alt

 Már csak 6 nap, megnyitom a "játék" mappát és indulhat a szavazás!
Szállingóznak a képek is szépen sorban. Aki még nem küldött képet az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 címre, az mihamarabb tegye meg! Ne felejtsétek el a tárgyba beírni a felhasználóneveteket, a levélbe pedig a kép címét!
Hajrá, mókázzunk egy jót!

 

Karbantartás

A közeljövőben leállások várhatóak esetleges szerver költözés, és frissítés miatt.
Reméljük, hogy az Internet Exploreres elérésünk, és a portál sebessége is megjavul ezáltal.
Köszönjük a türelmeteket !

 

Egyesület!

alt

 

alt

 

Megalakult az Ikresek.hu Közhasznú Egyesület!
Itt olvashattok az Egyesület életéről, céljairól, adatairól és minden másról amit tudni kell ahhoz, hogy te is csatlakozz hozzánk. A forumban az Egyesület topicban megbeszélhetjük az ötleteket, terveket, észrevételeket. Ajánlom még figyelmetekbe a Karitatív felajánlások topicot. Ikresek, egyesüljetek! :)

 

E-mail értesítő privát üzenetről

Kedves felhasználók!

Többen jelezték, hogy nem kapnak értesítést új privát üzenetről. Ez az opció egyénileg állítható, alap esetben ki van kapcsolva.

Bővebben...