Új menüpont a Tanácsadók!

Exclamation markTanácsadók címmel új menüpontot hoztunk létre a felső és oldalsó menüsorokban! Elsőként Anna szoptatási tanácsait olvashatjátok, majd idővel bővülni fog a tanácsadók köre más szakértőkkel is, ami egyelőre még titok. A felső menüsor "Tanácsadók" menüpont mindig a legfrissebb szakértői cikkeket tartalmazza majd, míg a bal oldali sáv "Tanácsadó"/"Anna szoptatási tanácsai" Anna összes bejegyzésének, tanácsának a gyűjteménye lesz. A tanácsok folyamatosan bővülnek, olvassátok, hasznosítsátok!

 

Karitatív felajánlások

3d boxesLétrehoztunk egy új topikot arra a célra, hogy közösségként adományokat gyűjtsünk, rendszerezzünk, tároljunk, és kiosszunk. Szeretnénk, hogy egy ikres család gyereke se szenvedhessen hiányt szegénységből, tragédiákból adódóan addig, míg segíteni tudunk. Tovább a témába

 

Fotópályázat

Big cameraAz egyik korababás oldal (koraszulott.com) nagyon figyelmesen meghívott minket is a facebookon indított fotópályázatukra.
A pályázati kiírás itt olvasható:
http://www.koraszulott.com/fotopalyazat.html
Aki a nagy izgalmak és aggodalmak közepette képes volt értékelhető fotót csinálni az új jövevényekről, jelentkezzen!
Az legjobb helyezéseket elérő ikres fotó(ka)t a tulajdonos beleegyezésével mi is leközöljük. :)

 

PÖTYE

RelaxÚjra Pesti ÖTYE június 7-én kedden este! Jelentkezni, és a részleteket elolvasni itt lehet: Ide klikk

 

Red surpriseKedves Ikresek!

Végre elérkezett a pillanat, mikor elmondhatjuk amit már ti is láttok, megújult az oldalunk!

A tartalom itt-ott még várat magára egy keveset, a fórum azonban hiánytalanul, új fényében tündököl. A főoldalon folyamatosan tájékoztatunk majd benneteket az újdonságokról,friss információkról, új posztokról.
Előfordulhatnak a tesztüzem alatt leállások, ezért kövessetek minket Facebookon is!
Kérdésekkel, problémákkal írhattok az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

Érezzétek magatokat otthon, jó szórakozást kívánunk!

az ikresek.hu csapata